Rijanu izviždala publika u Belgiji

Oko 66.000 ljudi razočarano je napustilo Rijanin koncert u Belgiji. Očekivali su spektakl slavne pevačice, a dobili katastrofu.

Lepoticu sa Barbadosa dočekali su zvižduci čim se popela na scenu na festivalu "Pukelpop", pošto je koncert počeo sa sat vremena zakašnjenja. Rekla je da je imala problem sa garderobom, ali publika je nije poverovala.

Većinu pesama pevala je na plej-bek. Zapravo, izgleda da je samo pesmu "Diamods" otpevala uživo. "Ako već peva na plej-bek, barem je mogla malo da se potrudi. Ovo mogu da čujem i u svojim kolima", rekao je jedan od posetilaca belgijskim medijima.

Posetioci su se naljutili i jer je psovala na sceni, a nekoliko puta je pogrešno izgovorila naziv njihove države.

Rijana je trebalo da nastupi u Belgiji još 21. jula, ali je taj koncert otkazan iz bezbednosnih razloga. Zato je ovaj koncert bio pod strogom policijskom prismotrom, pa su predstavnici zakona bili na svakom ćošku. Rijana je zabranila fotografisanje koncerta, pa čak ni mediji nisu mogli da dođu sa fotoaparatima.

  • Žile

    02.09.2016 14:24
    Čast izuzecima, ali ovo danas je golo g. od muzike u odnosu na period pre pojave tehna.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.