Recept dana: Mlad krompir s kajmakom

Ovo jelo savršeno je za vikend ručak.

Kilogram mladih krompira ostrugati od kožice, iseći na delove, posoliti i ostaviti ih tako pola sata.

U šerpu staviti jednu kašiku maslaca, spustiti na zagrejani maslac krompir, pa ga pržiti dok ne porumeni. 

U isprženi krompir dodati sitno isečenog peršunovog lišća, zatim ga preliti sa 125 grama rastopljenog kajmaka i ostaviti da se u kajmaku krčka još 10 minuta.

Izručiti krompir na posudu i služiti uz neko pečenje.

Autor: 021.rs

OGLASI RADNO MESTO!

Ukoliko imate potrebu za radnom snagom nudimo vam mogućnost da na jednostavan način oglasite poziciju za posao.

Radno mesto možete oglasiti u odeljku Oglasi za posao ili jednostavno klikom na ovu poruku.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Hrana i piće

Evropski sud pravde: Bezalkoholni džin ne postoji

Najviša pravosudna instanca Evropske unije, Evropski sud pravde (ECJ), presudio je da bezalkoholno piće ne može da bude prodavano kao džin, jer je to ime rezervisano za specifično alkoholno piće.