Otvara se restoran Džejmija Olivera u Beogradu

Restoran iz lanca čuvenog britanskog kuvara Džejmija Olivera "Jamie's Italian" biće uskoro otvoren u Beogradu.

Na sajtu beogradskog restorana "Jamie’s Italian" navodi se da će se restoran nalaziti u Hercegovačkoj ulici, u Beogradu na vodi, piše N1.

"Ponosan sam na Jamie’s Italian. Naš sjajan tim je kao velika porodica – brinuće se o vama dok uživate u ukusnoj hrani, pripremljenoj od izvrsno odabranih namirnica. Odlična hrana, vrhunska energija i prelep ambijent“, izjava je Džejmija Olivera koja stoji na sajtu.
 
Podsetimo, Džejmi Oliver je 2017. zatvorio šest restorana iz lanca "Jamie’s Italian" u Velikoj Britaniji usled poskupljenja namirnica za italijanska jela koja priprema, do kojih je došlo posle Bregzita.
 
Kao razloge za zatvaranje dela restorana, osim poskupljenja sastojaka, tada je naveden i trošak za obuku zaposlenih i pad posećenosti.
 
Restorani iz lanaca "Jamie’s Italian" nastavili su međutim da rade u inostranstvu. 
 
Džejmi Oliver je svetsku slavu stekao svojim TV emisijama krajem 90-ih i početkom 2000-ih, u kojima je pripremao jela na brz i jednostavan način.
 
Autor je više kuvara i vlasnik nekoliko lanaca restorana koji posluju širom sveta.
  • Tief

    21.10.2023 17:23
    Hong Kong
    Bila sam u njegovom restoranu u Hong Kongu i zaista je jedno prijatno, opušteno mesto. Hrana je ukusna, porcije naginju ka manjim, i cene su odprilike kao kod nas neki srednje-skuplji restoran.

    Kod nas, verujem da će se ona seljačka nazovi elita naložiti pa će biti u tripu da su na nekom lux mestu. A ono jednostavno jedan lep opušten restoran sa italijanskom hranom.
  • Zabranjeni grad

    21.10.2023 11:05
    BgH20
    Pa BgH20 je zabranjeni grad za obične ljude.Na Terazijama nam otvaraju seknd hend radnje, a za kriminalce koji su platili kvadrat stana od 4000-8000eur može njegov restoran.Ne bi me čudilo da je bata, kum ili neko od ekipe sekte na vlasti kupio franšizu.
  • odlična klopa

    21.10.2023 08:10
    Bila sam u Budimpešti u njegovom restoranu koji je otvorio pre godinu dana u ulici Szentháromsag. Suprotno uvreženom mišljenju kod nas, to nije nikakav "fenseraj" nego sasvim jednostavan restoran ali su mu kvalitet namirnica i priprema zaisra prvoklasni, jedino što se u vreme ručka formira ogroman red pa je potrebno malo strpljenja. Cene su doslovno iste kao i u svakom drugom restoranu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Hrana i piće