
Kako da zamrznuti grašak sačuva ukus i vitamine: Evo rešenja

Kuvarica Erika Voker predlaže dinstanje graška kako bi on bio mnogo ukusniji, prenosi Klix.ba.
"Zapravo postoji ispravan način pripreme zamrznutog graška, a to nije kuvanje. Možete imati sladak i hrskav zeleni grašak za manje od 10 minuta", rekla je.
Kuvanje ne samo da ispira ukus smrznutog graška, već i troši esencijalne hranljive materije poput vitamina C i B.
Dinstanje graška sa malo putera ne samo da poboljšava njegov ukus, već i čuva njegovu teksturu.
Ona takođe predlaže i da grašak pospete šećerom, iako to deluje čudno, jer pojačava njegove prirodne arome.
"Dodajte malo šećera u grašak, dovoljno da pojačate njegovu prirodnu slatkoću. Neće imati čudan ukus i istaći će prirodnu slatkoću", rekla je.
Ukoliko imate potrebu za radnom snagom nudimo vam mogućnost da na jednostavan način oglasite poziciju za posao.
Radno mesto možete oglasiti u odeljku Oglasi za posao ili jednostavno klikom na ovu poruku.
Komentari 0
Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Napiši komentar