Kako izgleda savršena žena?

Savršena žena ima snažan seksualni poriv, voli da jede i može se spremiti za izlazak u manje od deset minuta, otkrila je anketa sprovedena isključivo među muškarcima.
Savršena žena ima snažan seksualni poriv, voli da jede i može se spremiti za izlazak u manje od deset minuta, otkrila je anketa sprovedena isključivo među muškarcima.

Prema rezultatima istraživanja, većina muškaraca traži žene sportske građe koje drže do izgleda, imaju male čvrste grudi i lepo oblikovanu zadnjicu.

Tri četvrtine ispitanika smatra da bi njihova idealna partnerka trebalo da pazi na liniju, međutim isto tako i bez griže savesti uživati u obilnim obrocima.

Žena snova za većinu muškaraca ima dugu bujnu kosu, vitke je građe i dovoljno je samouverena da izađe iz kuće bez imalo šminke. Čak 91 odsto muškaraca smatra da idealna partnerka mora da ima naglašen seksualni nagon i da nikada ne odbija seks. Visok postotak ispitanika, njih čak 88 odsto, izjasnilo se da im je veoma naporno čekanje dok se njihove dame spremaju za izlazak i smatraju da bi idealna partnerka ulepšavanje trebala obaviti u samo nekoliko minuta.

U istraživanju je učestvovalo čak tri hiljade muškaraca iz Velike Britanije, a čak šestorici od njih deset bitno je da partnerke radije prate sport nego serije ili rijaliti emisije.

"Dok većina žena smatra da je jako teško udovoljiti navedenim stavkama, većina ispitanika smatra da ih njihova savršena partnerka negde čeka", kazala je Nikol Klovs, portparolka agencije "UKDating".

Među ostalim manje značajnim, ali i dalje bitnim odlikama su vozačka dozvola koju je navelo dve trećine ispitanika, pametno raspolaganje novcem i želja za decom koja je osobina idealne žene za 54 odsto muškaraca.

Sudeći prema rezultatima istraživanja muškarcima je nešto manje bitna sposobnost vođenja inteligentnog razgovora jer 61 odsto muškaraca važnijom odlikom smatra smisao za humor. Zanimljivo je i da gotovo trećina anketiranih smatra da bi idealna partnerka trebalo da voli njihove prijatelje i da podstiče na zajedničke izlaske, a da pri tome ne očekuje da izlazi sa njima..

  • danka

    21.11.2010 09:53
    !!!!!
    Nije istina, zene sa malim gtidima mogu biti privlacne i ne umanjuju uzivanje...
  • zmajček

    11.11.2010 11:18
    @anonimus
    ne lupetaj! to je možda tvoje obrazloženje zašto ih ti voliš...
  • 10.11.2010 20:35
    Male grudi vole samo latentni, tj. sto manje to im je bolje jer im onda "zena" manje lici na zenu.



Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.