Kakav je bio seks Adolfa Hitlera?

Martin Amis, engleski romanopisac, esejista i pisac novela, veruje da je nacistički vođa bio aseksualan i toliko "opsednut čistoćom" da je Evu držao na distanci čak i tokom seksualnog odnosa, piše "Telegraph".
Martin Amis, engleski romanopisac, esejista i pisac novela, veruje da je nacistički vođa bio aseksualan i toliko "opsednut čistoćom" da je Evu držao na distanci čak i tokom seksualnog odnosa, piše "Telegraph".

Adolf Hilter je verovatno imao seks sa Evom Braun bez dodirivanja ili skidanja odeće, tvrdi ovaj autor.

Amis je fanovima na Festivalu literature u Čeltenamu izjavio da je i dan danas Hitlerova seksualnost poput "crne rupe". "Seksualnost je jedan od načina na koji raspoznajemo ljude oko nas. To što znamo da li je neko oženjen ili gej, ili nešto treće, to je nešto po čemu raspoznajemo te ljude. Ne želim da uprošćavam stvari, ali jedan od razloga zbog kog je Hitler neprepoznatljiv mogao bi da bude to što je seksualna praznina. Kada su u pitanju Staljin i Mao, tu postoji određeni obrazac koji se odnosi na veliki apetit, ali kod Hitlera to ne postoji."

Amis veruje da postoje tri škole mišljenja o Hitlerovoj seksualnosti.

Jedna je normalnost – "Da li možete da zamislite nežnu predigru Hitlera? Da li vam se čini kao uviđavan ljubavnik? Jasno je da ovu teoriju možemo odmah da odbacimo", tvrdi ovaj autor.

Druga teorija odnosi se na aseksualnost, a treća na perverziju.

"Međutim, mi zapravo nemamo nikakvih tragova u vezi sa njegovom seksualnošću – pored toga da nije želeo da skida svoju odeću čak ni za lekarski pregled i da je bio opsednut čistoćom."

Hitler i Eva Braun postali su ljubavnici 1932. godine, ali nikada nisu viđeni u javnosti a Nemačka nije bila svesna njegove veze sa njom sve do Drugog svetskog rata. Eva je imala svoju sobu u njegovoj rezidenciji u Berlinu i mnogi misle da par nikada nije spavao zajedno.

  • 15.10.2014 12:40
    Ne znam sta je sledece? Koliko cesto je isao u wc? Dosta vise s njim i detaljima iz zivota
  • 15.10.2014 08:42
    Lično bih se opkladila da nije konzumirao seks. Mislim da mu je Eva bila samo paravan za "normalan život". Istorijski izvori (njena pisma, ako se dobro sećam), govore da koliko je bila sretna što je sa njim, bila je i vrlo nesretna, jer joj nije pružao ono što svaka žena očekuje u jednoj vezi. Tako da je moje mišljenje da je bio pravi balvan što se tiče žena, a i šire...
  • 14.10.2014 00:28
    sigurno brz..
    ..posto je unosio u sebe ogromne kolicine amfetamina!!! :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.