Raste prodaja online avio karata

Putnici koji kupuju preko interneta su zadovoljni on line kupovinom avio karata jer na taj način mogu dosta da uštede.
Putnici koji kupuju preko interneta su zadovoljni on line kupovinom avio karata jer na taj način mogu dosta da uštede. Sigurno najniža cena avio karte za vas i ušteda vremena. Ne gubite dragoceno vreme odlaskom u poslovnicu, kupljena avio karta stiže direktno vama.

U poslednje vreme praksa je pokazala da kada kupuju preko interneta posetioci najčešće koriste kreditne kartice, a mnogo manji broj pravi rezervaciju a samu avio kartu plaća preko računa. Kupcima je kod izbora prodajnog mesta ipak najbitnija cena , mnogo manji broj želi podjednako dobar servis i cenu ,  a najmanji broj smatra da je servis najvažniji.

Želite jeftiniju avio kartu a i da uštedite vreme i novac? Usluga rezervacije i kupovine avio karte je jeftinija preko interneta  nego telefonski putem call centra. Cena može biti niža i do 30%  Proverite na http://www.jeftiniavioletovi.com

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja