Gej sajt preporučio Crnu Goru za letovanje

Crna Gora se našla na listi destinacija koje korisnici gej sajta Gaypolis preporučuju za letovanje.
Crna Gora se našla na listi destinacija koje korisnici gej sajta Gaypolis preporučuju za letovanje.

Budući da Crna Gora nije mnogo poznata čitaocima gej sajta, postavljen je i komentar o Montenegru - maloj državi na Jadranu.

Lepotica Jadrana, peščane plaže, brze reke, bistra jezera i predivne planine. Ujutro se možete probuditi uz predivnu obalu, ručati uz Skadarsko jezero, a predveče šetati planinama. Crna Gora vas ne može ostaviti ravnodušnim, piše na sajtu.

Osim što je dobar izbor za odmor, Crna Gora, kako piše na Gayapolis-u, ima i prepoznatljivu kulturu, istoriju, a može se pohvaliti i čistim vazduhom, predivnom prirodom i povoljnim vremenskim uslovima.

Ostrvo Sveti Stefan se pominje kao destinacija koja se mora posetiti. Jedina mana je, kako piše na sajtu, što ljudi u Crnoj Gori baš i nisu gostoljubivi prema homoseksualcima.

  • sale novosadjanin

    04.05.2012 20:10
    mne ?
    nikad !!!!!!!
  • Đetić

    04.05.2012 12:13
    Ko je peder oca ti je..m :-)
  • Krca

    03.05.2012 09:46
    Mrčenje
    Imam ja drugara iz LGBT populacije. On veli da je u CG najbolje mrčenje. Padne ti mrak na oči kad se đetić zalaufa.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja