Jat tokom zime leti do 25 gradova

Aviokompanija Jat Airways saopštila je da će tokom zimskog reda letenja, od 28. oktobra do 30. marta, iz Beograda leteti do 25 gradova u 18 zemalja.
Aviokompanija Jat Airways saopštila je da će tokom zimskog reda letenja, od 28. oktobra do 30. marta, iz Beograda leteti do 25 gradova u 18 zemalja.

Tokom zimskog reda letenja najfrekventnije linije Jat Airways-a biće za Amsterdam, Frankfurt, Beč, Cirih, Moskvu, Pariz, London, Skoplje, Sarajevo, Podgoricu i Tivat, ka kojima će taj avioprevoznik leteti najmanje jednom dnevno.

Srpski nacionalni avioprevoznik u toku zimske sezone obavljaće saobraćaj sa 155 frekvencija nedeljno, a u ponudi je i 55 letova sedmično koje Jat ima zahvaljujući saradnji sa partnerima. Zahvaljujući saradnji sa partnerskim aviokompanijama iz Beograda će sa Jatovom kartom moći da se stigne i do Ljubljane i Bukurešta, kao i preko Moskve do Sankt Peterburga i Sočija u Rusiji.

Šest puta nedeljno Jat Airways će direktno leteti iz Beograda za Diseldorf, a pet puta sedmično za Rim i Atinu. Četiri puta nedeljno Jat će leteti za Berlin, Milano i Istanbul, tri puta nedeljno za Stokholm, Kopenhagen, Štutgart i Solun.

Jat će dva puta nedeljno leteti za Brisel, Geteborg, Tel Aviv i Larnaku, navodi se u saopštenju. Prema podacima sa kompanijskog sajta, Jat Airways ima flotu od 14 aviona, od čega 10 tipa Boeing 737-300 sa po 124 sedišta i četiri tipa "ATR 72-200" sa po 66 sedišta.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja