Kod Beča se gradi najveći bordel u Evropi

Beč, grad muzeja i valcera, Klimta i Štrausa, prestonica Austrije, uskoro bi mogao da postane poznat po sasvim drugačijoj atrakciji – najvećem bordelu u Evropi.
Beč, grad muzeja i valcera, Klimta i Štrausa, prestonica Austrije, uskoro bi mogao da postane poznat po sasvim drugačijoj atrakciji – najvećem bordelu u Evropi.

Tako bi Beč uz zvanične titule "Grad muzike" i "Grad snova" mogao da doda i još jednu nezvaničnu - "Grad crvenih fenjera". Naime, Bečlije koji vode kvart "crvenih fenjera" planiraju da nadomak glavnog grada Austrije izgrade najveću javnu kuću u Evropi, piše austrijska štampa.

Na jednom, za sada još tajnom mestu, u pokrajini Donja Austrije, treba da nastane "FanMotel". "To je kao prelazak sa radnjice na supermarket", objasnio je Peter Laskaris, jedan od pokretača ovog projekta, u koji će biti investirano oko 16 miliona evra.

U novom objektu biće na raspolaganju 147 soba, kao i prostor za razonodu od 2.000 kvadrata na ukupno 11.000 kvadratnih metara.

Pokretači projekta očekuju da će njihovu ustanovu posećivati dnevno više od 1.000 muškaraca o kojima će se brinuti oko 150 žena. Takođe, u ovom zdanju biće i prodavnice, kozmetičar, frizer, fitnes sala, restorani, solarijum, ali i lekarska ordinacija.

O tačnoj lokaciji inicijatori projekta nisu želeli da govore iz straha od protivnika, ali naglašavaju da će ustanova biti na oko 20 kilometara od Beča.

Prostitucija je u Austriji legalizovana, ali je zakonom striktno regulisano ko sme da pruža i prima te usluge, kao i vreme i mesta gde "najstariji zanat na svetu" može da se obavlja.

  • Steva

    05.11.2012 22:06
    opa
    Eto nama prilike da,j....o Austrijance,usred Beča!Živeli!
  • Don Kihot

    05.11.2012 17:33
    :)))
    Sad ce i ove "postene" morati da smanje cenu, stigao "diskont centar" u okolinu... :)))))
  • 05.11.2012 11:23
    :)
    Ih! A do sad je bila na adresi Trg Nikole Pašića 13

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja