Promotivne cene karata Er Srbije

Er Srbija saopštila je da će od danas početi da prodaje karte po promotivnim cenama za putovanja ka gotovo svim evromediteranskim destinacijama, kao i onim na Bliskom istoku.

Er Srbija saopštila je da će od danas početi da prodaje karte po promotivnim cenama za putovanja ka gotovo svim evromediteranskim destinacijama, kao i onim na Bliskom istoku.

Karte po promotivnim cenama za letove u ekonomskoj klasi u prodaji su od danas do 31. januara, a važiće za putovanja u periodu od 3. februara do 29. marta 2014. godine. Mogu se kupiti pozivanjem Er Srbija kol centra, u poslovnicama nacionalnog avio prevoznika, kao i u svim ovlašćenim turističkim agencijama.

Zainteresovani putnici će tako kartu u ekonomskoj klasi za Istambul i Ljubljanu moći da kupe po ceni od 89 evra, za Bukurešt, Skoplje, Milano, Štutgart i Solun za 109 evra, za Beč i Frankfurt za 119 evra, Atinu, Kopenhagen, Stokholm i Rim za 129 evra, Diseldorf i Cirih za 139 evra.

Ukoliko iskoriste promotivni popust, putnici će kartu za Berlin i Amsterdam platiti 159 evra, za London 169 evra, za Pariz 179 evra, Larnaku 209 evra, Tel Aviv 249 evra i Abu Dabi 349 evra, navedeno je u saopštenju Er Srbije.

  • Anonimus

    29.01.2014 01:22
    hm
    Nije mi jasno zasto mi jos uvek imamo Dinar kao valutu (koja nas samo kolje i sluzi za mnoge metode korupcije i bankarske mutnne radnje) kada sve obracuvamao u evro?! Ne obracunavamo samo one stvari ispod 1000 dindzi..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja