Pag: Kazna za seks u moru je 150 evra

Ove sezone brojni gosti koji dolaze iz celoga sveta na hrvatsku plažu Zrće, na ostrvu Pag, moraće da se pridržavaju strogih pravila.
Ove sezone brojni gosti koji dolaze iz celoga sveta na hrvatsku plažu Zrće, na ostrvu Pag, moraće da se pridržavaju strogih pravila.

Seks u moru, što se do sada tolerisalo, koštaće 150 evra kazne, a zabranjeno je i konzumiranje i nošenje alkohola na javnim mestima. Isto tako gradske vlasti više neće da dozvole buku i nedolično ponašanje, piše dopisnik "Novosti" iz Zagreba.

Grad Pag štampao je 100.000 letaka na raznim jezicima na kojima je naznačeno što se više ne sme da radi na Zrću, plaži poznatoj po provodima zbog kojih dolaze mladi iz celoga sveta.

Gradski redari, a biće ih u prvo vreme petnaestak, prvo će da upozore mlade ljude na nova pravila, a ako se prekršaji ponove slede i kazne od 100 do 150 evra.

U Pagu kažu da slede samo ono što su druga slična turistička mesta u Evropi već davno primenila, a to je poštivanje pravila i red koji mora da vlada.

Tvrde da je slično i u Ibici u Španiji, pa nema razloga da na Jadranu postoji mesto gde nema pravila, a nije retko ni kozumiranje droga, pišu "Novosti".

  • biks

    10.04.2014 14:13
    a sto sex
    a sto sex zabranjuju...opusteno
  • Gora Ns

    10.04.2014 13:21
    nidje veze
    Pa to ce onda gospodo puci kao turisticka atrakcija , upravo to sto zabranjujete je i glavni razlog gostiju cuj konzumiranje i nosenje alkohola zabranjeno na javnom mestu, u Budimpesti normalna stvar , u centru se pije vops po trgovima , ulici...
  • Rambo

    09.04.2014 11:19
    Samo se vi smejte
    Ali na kraju ce da zabrane i pisanje u moru, i sta cemo onda da radimo?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja