Najgori aerodromi na svetu u 2014.

Aerodrom u Islamabadu u Pakistanu proglašen je najgorim na svetu, tako sklanjajući aerodrom u Manili sa prvog mesta ove nezavidne liste.

Aerodrom u Islamabadu u Pakistanu proglašen je najgorim na svetu, tako sklanjajući aerodrom u Manili sa prvog mesta ove nezavidne liste.

Listu je napravio sajt "Vodič za spavanje po aerodromima" koji je imenovao Internacionalni aerodrom Benazir Bhutto u Islamabadu za najgori na osnovu udobnosti, čistoće i usluge.

Izvaštaj o najgorim aerodromima u 2014. godini je čak citirao jednog putnika koji je ovaj aerodrom opisao kao "centralni zatvor" zbog "agresivnih bezbednosnih provera", gužvi i prljavštine.

"Putnici su se žalili na nemogućnost aerodroma da se brine o putnicima u poslednjih 10 godina, ali se čini da će tome doći dugoočekivani kraj s obzirom da bi novi aerodrom trebalo da bude završen do sredine 2016. godine", navodi sajt. Internacionalni aerodrom Ninoy Aquino u Manili ove godine našao se na trećem mestu, nakon što je prethodne tri proveo na prvom mestu, uglavnom zbog velikih gužvi i problema sa ventilacijom.

Pogledajte kompletnu listu najgorih aerodroma u 2014. godini:

1 Islamabad Benazir Bhutto, Pakistan (ISB)

2 Džeda King Abdulaziz, Saudijska Arabija (JED)

3 Katmandu Tribhuvan, Nepal (KTM)

4 Manila Ninoy Aquino, Filipini (MNL)

5 Taškent, Uzbekistan (TAS)

6 Pariz Beauvais-Tille, Francuska (BVA)

7 Frankfurt Hahn, Nemačka (HHN)

8 Bergamo Orio al Serio, Italija (BGY)

9 Berlin Tegel, Nemačka (TXL)

10 Njujork LaGuardia, SAD (LGA)

  • Hmmmmm.....

    20.10.2014 12:53
    Nema nas listi...
    ... ne zato sto smo dobri, nego zato sto su u obzir uzeti samo ozbiljni aerodromi (makar i losi), oni na koje slece i uzlece vise od 4 aviona dnevno :)
  • Sun

    20.10.2014 06:58
    Neverujem!
    Dobro je da nema nas na ovoj crnoj listi, obicno smo uvek pri vrhu.
  • taraba

    20.10.2014 00:03
    berlin, tegel, je napravljen u doba berlinskog zida, tako da bolje nije moglo, puno kruzis i nikad ne znas gde si.zato prave novi. dok frankfurtski me podseca na zamisljenu novu autobusku stanicu u novom sadu. dodjes vozom pa moras da uzmes taxi da bi preseo na autobus. e tako je tamo isto u frankfurtu. hoces da presednes na drugi avion, moras da uzmes voz da bi doso sa druge strane aerodroma jer tvoj ,,gate ,, se nalazi bogu iza ledja. cista stvarnost snalazljivosti i sposobnosti arhitekte

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Svađa na letu ga koštala 20.000 dolara

Britanac koji je zbog svađalačkog ponašanja primorao posadu na letu Junajted erlajnsa da preusmeri sletanje na drugu lokaciju, mora da plati više od 20.000 dolara avio-kompaniji.