Umrla devojka zarobljena u telu bebe

Umrla je Amerikanka koja je patila od takozvanog Sindroma X.
Umrla je Amerikanka koja je patila od takozvanog Sindroma X.

Bruk Grinberg iz Baltimora u SAD-u 20 godina je bila zarobljena u telu bebe, a priča o ovoj devojčici koja ne stari šokirala je svet. Mnogi naučnici su se uključili u rešavanje ovog jedinstvenog slučaja, ali rešenje nije pronađeno.

Od nepoznatog oboljenja, usled kojeg osoba ne stari ni fizički ni mentalno, dosad je bolovalo tek šestoro ljudi na svetu.

Bruk nije mogla da govori, imala je mlečne zube i roditelji su je morali voziti u kolicima. Kako su ranije ispričali, od prve do četvrte godine je donekle narasla, ali je sa četiri ili pet godina njen rast sasvim prestao. Preživela je niz teških operacija, moždani udar i mnogo drugih opasnih bolesti.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Zdravlje

Sve manje obolelih od gripa

U Srbiji je od 29. aprila do 5. maja prijavljeno 3.218 slučajeva oboljenja sličnih gripu, saopštio je Institut za javno zdravlje "Milan Jovanović Batut".

Raste broj vakcinisane dece

U 2023. godini postignut je veći obuhvat redovne vakcinacije i revakcinacije nego u 2022. godini, ali je manji broj onih koji su primili treću dozu vakcine protiv tetanusa.