Novosadski informativni portal 021

Život

U Beč zbog Evrovizije

Održavanje ovogodišnje Pesme Evrovizije u Beču uticaće pozitivno na imidž Austrije u svetu, smatra većina Austrijanaca, piše danas bečka štampa.

Na Zlatiboru sve više turista iz Rusije

Za prva četiri meseca ove godine Zlatibor je ostvario uvećan broj noćenja za 25 procenata u odnosu na prošlu godinu, rekao je danas Tanjugu direktor tamošnje Turističke organizacije Arsen Ðurić.

Čeka devojku 20 godina

Nespreman da prihvati da ga je devojka "ispalila", čovek s Tajvana punih 20 godina odbija da ode s mesta gde je zakazao sastanak sa ženom, za koju smatra da je ljubav njegovog života.

Slabiji stisak ruke - lošije zdravlje?

Tajna zdravog života - procenjivanje izgleda za preuranjenu smrt, srčani ili moždani udar mogla bi da leži u dlanu, navodi se u studiji koju je objavio medicinski časopis "Lancet".

Otkazani aranžmani za Makedoniju za Srbe i Bugare

Zbog složene bezbednosne situacije u Makedoniji posle izbijanja sukoba između oružane grupe i policije u Kumanovu, ali i zbog stalnih sukoba vlasti i opozicije, gotovo sve turističke ture iz Srbije i Bugarske za Makedoniju su otkazane.

Kegelove vežbe za muškarce

Ako mislite da su Kegelove vežbe samo za žene, grešite. Muškarcima mogu pomoći kod mišića dna karlice koji utiču na rad bešike i creva, kao i na seksualne funkcije.