Novosadski informativni portal 021

Život

Kako se rešiti lošeg zadaha?

Zadah iz usta vrlo je neprijatan problem koji otežava socijalne kontakte, a izaziva ga bakterija koja se nalazi na spoljašnjoj strani jezika između zuba. 

Dvorski kompleks Karađorđevića otvoren za posetioce

Princ Aleksandar i princeza Katarina Karađorđević pozvali su sve zainteresovane građane da posete Dvorski kompleks, spomenik kulture od izuzetnog značaja za Srbiju, srpsku istoriju i srpsku tradiciju, saopšteno je iz Kancelarije princa.

Manjak vode čini da jedemo više

Blaga dehidracija odnosno nedostatak tečnosti u telu može da izazove pojačanu žudnju za hranom, dok manjak vode ujedno isušuje kožu i pospešuje nastanak bora.

Umro tokom seksa sa strašilom

Argentinac Hoze Alberto (58) umro je tokom seksa sa strašilom koje je namazao karminom i stavio mu dugu periku i opasao ga kaišem sa dildom.

VIDEO: Na kućnom pragu zatekla radoznalu sovu

Jedna žena iz Amerike objavila je na internetu snimak nesvakidašnjeg prizora koji ju je zatekao na pragu kuće. Kada je krenula da izađe iz kuće, otvorila je ulazna vrata i na tremu ugledala bebu sovu.

Otkrivena "pank-roker" žaba

Mala žaba, sposobna da se u nekoliko minuta pretvori u čekinjasto čudovište, pronađena je u andskim šumama u Ekvadoru, jednoj od zemalja sa najbogatijim biodiverzitetom na svetu.

Koliko soli je previše soli?

So je neizostavan dodatak mnogim jelima. Osim što je najrasprostranjeniji pojačavač okusa, so ima i važnu funkciju u regulisanju krvnog pritiska, stvaranju i prenosu električnih impulsa u živcima i mišićima i aktivnom prenošenju molekula kroz membranu.

Šta znače seksi snovi?

Seksolog Susan Blok kaže da su snovi često način na koji podsvest utiče na vaš život, a snovi o seksu ne moraju uvek da budu bukvalno shvaćeni.

Putovanje Dunavom preko Google Street View-a

Kompanija Google napravila je prošlog leta fotografije Dunava, slikajući širom Slovačke, Hrvatske, Srbije, Mađarske, Bugarske i Rumunije i pozvala korisnike da na servisu "Street View" krenu na putovanje tom rekom.