Novosadski informativni portal 021

Život

Ćelije raka pretvorene u zdrave ćelije

Slučajno otkriće u laboratoriji Univerziteta Stenford moglo bi se pokazati kao ključni napredak u borbi protiv raka. Naime, smrtonosne ćelije raka su pretvorene u zdrave krvne ćelije.

Ruskim turistima najinteresantniji Novi Sad i Beograd

Ruskim turistima najinteresantnije turističke destinacije u Srbiji su Beograd i Novi Sad, ali su zainteresovani i za naše banje i skijališta, izjavila je danas menadžerka za rusko tržište u Turističkoj organizaciji Srbije Olga Stojanović.

Kako evropski hoteli "dobijaju" zvezdice?

Turisti često gube iz vida da ne postoji jedinstven sistem rangiranja hotela. Svaka zemlja "odlučuje" koje standarde hotel mora da zadovolji da bi dobio određeni broj zvezdica, pa je u Velikoj Britaniji recimo prioritet vrhunska usluga, dok se u Italiji fokusiraju na - čistoću.

Rajaner će leteti i do SAD

Irski niskotarifni avioprevoznik Rajaner potvrdio je da je njegov upravni odbor odobrio planove da se u narednih pet godina pokrenu prekookeanski letovi uz niske cene karata.

VIDEO: Kako izgleda kad životinje prvi put okuse slobodu

Nažalost, neke životinje provedu ceo svoj život u skučenom kavezu, nehumanim uslovima cirkusa, laboratorijama, zoološkim vrtovima... Neke od njih nikada nisu ugledale prirodu, gde im je zapravo mesto. Međutim, neke životinje su imale sreće i prvi put osetile ukus slobode.

Sve veće interesovanje za erotsku umetnost

Prvi susret Naomi Vilcig sa erotskom umetnošću dogodio se pre dve decenije kada ju je sin zamolio da mu, preko svog dilera umetnina, pronađe nekoliko "golicavih" komada za njegov novi dom.

Apel doktora: Donirajte penise

Dvadesetjednogodišnjak koji je podvrgnut prvoj operaciji presađivanja penisa u istoriji, imao je normalne seksualne odnose s devojkom samo pet nedelja posle zahvata.

Koliko često žene u braku imaju seks?

Seks je kao vino, sve je bolji s godinama: takav zaključak se nameće posle rezultata američkog istraživanja, u kojem je čak 60 odsto ispitanih izjavilo da u braku imaju mnogo kvalitetniji seks, nego dok su bili "singl" ili u neformalnoj vezi.