Novosadski informativni portal 021

Život

Kako je najbolje oralno zadovoljiti?

Oralni seks je jedan od načina da se žena zadovolji, ali i da joj muškarac pokaže koliko mu je bitno da ona uživa. Ukoliko postoji sumnja u tehniku, u umeće oralnog zadovoljavanja žene, evo nekoliko saveta.

Duga predigra ili maženje posle seksa?

Činjenica da je većini žena potrebna predigra za vreme vođenja ljubavi je poznata stvar, ali nežnost i maženje posle seksa je nešto što je za ženu u krevetu još važnije.

Namirnice koje moramo jesti bar jednom nedeljno

Pravilna ishrana i redovno vežbanje najbrži su i najsigurniji put do zdravlja. Istraživanja su pokazala da svake nedelje treba jesti različito voće i povrće, losos, ovas, različite namirnice od soje i piti čaj kako bismo poboljšali svoje zdravlje, a ako smo zdravi - da to i ostanemo.

Češće mokrenje deteta alarm za dijabetes

Ako primetite da je dete umorno, slabo, malaksalo, pije više tečnosti i češće mokri, čak i noću ide u toalet, ima pojačan apetit a kilogrami se "tope", neodložno ga treba odvesti kod lekara na kontrolu.

Ako vaš pas letuje sa vama...

Leto je vreme godišnjih odmora, a većina nas provešće ga na plaži. Jasno je da vaš ljubimac, kao ravnopravni član porodice, ide s vama veseleći se promeni koja ga očekuje.

Direktno do Amerike krajem sledeće godine?

Američke vazduhoplovne vlasti dostaviće početkom jula Direktoratu civilnog vazduhoplovstva konačnu odluku o tome da li Srbija dobija kategoriju 1, koja omogućava direktne letove iz Beograda ka SAD.