Novosadski informativni portal 021

Život

Namirnice za zdravu kožu

Ono što jedete itekako utiče na vaše zdravlje, a samim tim i na kožu. Zdrava ishrana je ključ za zdravu kožu, a mi vam donosimo šest vrsta hrane kojom ćete to postići.

Koliko se zaista sagori kalorija tokom seksa?

Koliko kalorija se zaista sagori seksom? Ako mislite da strastven seks koji vas bukvalno ostavlja bez daha i nakon kog imate osećaj kao da ste upravo istrčali maraton sagoreva istu, ako ne i veću, količinu kalorija kao i vežbanje, istina bi vas mogla razočarati.

Kako pomoći depresivnoj osobi?

Za osobe koje pate od depresije nema ničeg beskorisnijeg od saveta tipa "trgni se, saberi se, potrudi se"..., jer je prva i najvažnija stvar da joj se pomogne da dobije odgovarajuću lekarsku pomoć.

Znaci da možda treba da raskinete

Pre planiranja neke ozbiljnije zajedničke budućnosti, zajedničkog života ili braka, razmislite o znakovima koji mogu upozoravati na to da i niste izabrali najkompatiblinijeg partnera.

Fetiši koje parovi obožavaju

Postoji mnogo stvari koje izazivaju seksualnu uzbuđenost, a koje vam se čine čudnim. Ako ste zabrinuti da je vaš fetiš previše neobičan i neprijatno vam je da ga priznate svom partneru, ne brinite - niste jedini.

Najgostoljubiviji i najmanje gostoljubivi gradovi

U nedavnom istraživanju koje je sproveo sajt Coupon Codes Pro, na hiljade svetskih putnika je upitano da odaberu grad u kom se osećaju najdobrodošlije kao i grad u kom su dočekani sa najmanje gostoprimstva.

Hranom se zaštitite od uticaja sunca

Crvena pomorandža, soja, endivija (vrsta zelene salate) i čokolada nalaze se na vrhu liste namirnica koje vam mogu pomoći u zaštiti od štetnog uticaja sunca.