Najgostoljubiviji i najmanje gostoljubivi gradovi

U nedavnom istraživanju koje je sproveo sajt Coupon Codes Pro, na hiljade svetskih putnika je upitano da odaberu grad u kom se osećaju najdobrodošlije kao i grad u kom su dočekani sa najmanje gostoprimstva.
U nedavnom istraživanju koje je sproveo sajt Coupon Codes Pro, na hiljade svetskih putnika je upitano da odaberu grad u kom se osećaju najdobrodošlije kao i grad u kom su dočekani sa najmanje gostoprimstva.

Sajt je posetiocima predstavio listu gradova i zatražio od njih da izaberu najgostoljubivije destinacije kao i one koji nisu uopšte naklonjene turistima.

Bez obizra na to što u pitanju nije bilo naučno istraživanje, rezultati su pomalo iznenađujući: Njujork se našao na vrhu liste najgostoljubivijih gradova, dok su najmanje gostoljubivi gradovi, pa, skoro svi oni koje smo želeli da posetimo.

Ovo su najgostoljubiviji gradovi:

1. Njujork, SAD

2. Peking, Kina

3. Toronto, Kanada

4. Amsterdam, Holandija

5. Sidnej, Australija

Najmanje gostoljubivi gradovi:

1. Pariz, Francuska

2. London, Ujedinjeno Kraljevstvo

3. Barselona, Španija

4. Rim, Italija

5. Tokio, Japan
  • 26.06.2014 05:25
    Totalno pogresno
    Apsolutna nestina !

    Ko je ovo sastavljao da mi je znati??
    Barsa je najgostoljubiviji grad na Svetu !
  • Kalauz

    24.06.2014 18:05
    Istina je
    Ima tu puno istine. Bio sam malo u Amsterdamu ali više u Roterdamu i Groningenu i iznenadio se ljubaznošću i kulturi. A Londonci, sačuvaj ih bože, pogotovo Englezi koji ne vole nikoga. Ljubazniji su crnpurasti Pakistanci i sl. kojih je tamo lpuno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja