Novosadski informativni portal 021

Život

Duga predigra ili maženje posle seksa?

Činjenica da je većini žena potrebna predigra za vreme vođenja ljubavi je poznata stvar, ali nežnost i maženje posle seksa je nešto što je za ženu u krevetu još važnije.

Namirnice koje moramo jesti bar jednom nedeljno

Pravilna ishrana i redovno vežbanje najbrži su i najsigurniji put do zdravlja. Istraživanja su pokazala da svake nedelje treba jesti različito voće i povrće, losos, ovas, različite namirnice od soje i piti čaj kako bismo poboljšali svoje zdravlje, a ako smo zdravi - da to i ostanemo.

Češće mokrenje deteta alarm za dijabetes

Ako primetite da je dete umorno, slabo, malaksalo, pije više tečnosti i češće mokri, čak i noću ide u toalet, ima pojačan apetit a kilogrami se "tope", neodložno ga treba odvesti kod lekara na kontrolu.

Ako vaš pas letuje sa vama...

Leto je vreme godišnjih odmora, a većina nas provešće ga na plaži. Jasno je da vaš ljubimac, kao ravnopravni član porodice, ide s vama veseleći se promeni koja ga očekuje.

Direktno do Amerike krajem sledeće godine?

Američke vazduhoplovne vlasti dostaviće početkom jula Direktoratu civilnog vazduhoplovstva konačnu odluku o tome da li Srbija dobija kategoriju 1, koja omogućava direktne letove iz Beograda ka SAD.

VIDEO: Heroj iz bunara spasao psa

Organizacija Animal Aid Junajted u Indiji je nakon poziva stanovnika iz grada Udaipura da je potrebna pomoć psu koji je upao u otvoren bunar organizovala nesvakidašnje spasavanje.

Jeste li imali glavobolju od seksa?

Prema nekim podacima, samo jedan odsto ljudi ima glavobolje (ponekad veoma jake) tokom seksa. Ipak, neurolog iz Ilinoisa kaže da bi glavobolje tokom seksa mogle biti češća pojava.