Novosadski informativni portal 021

Život

Kako spavate govori kakva vam je veza

Volite li da se mazite sa partnerom dok spavate ili pak imate svoju stranu kreveta i partneru svake noći okrećete leđa? Istraživanja pokazuju da pozicija u kojoj spavamo otkriva koliko nam je veza jaka.

Od 1. maja možete probati Tesla meni

Školjke sa čipsom od gambora i penom od limuna, supa od patke sa želeom od šerija, špargle u holandez sosu sa snegom od parmezana, samo su neka od jela sa Tesla menija koji možete da probate od 1. maja.

Ponovo se uvodi voz Beograd-Solun

Železnice Srbije, u saradnji sa makedonskom i grčkim železnicama, od 9. maja ponovo uvode u redovan saobraćaj međunarodni putnički voz na relaciji Beograd - Skoplje - Solun, pod nazivom "Hellas".

FOTO: Veoma realistične seks lutke

Ukoliko ste sami ili vam je stalni partner dojadio i želeli biste da imate nešto drugačiji seks, a plašite se polno prenosivih bolesti, ne biste da voljenu osobu stvarno prevarite ili vas smara ideja o upoznavanju totalnih neznanaca, postoji rešenje.

Čudne stvari koje radimo kad smo u novoj vezi

Možda niste toga svesni, ali, vaša ličnost ima dve verzije - jedna se ispoljava kad ste sami, a druga kad ste u vezi. Posebno u novoj vezi - onda ste pravi čudak. Pogledajte listu i pronađite se.

Gejevi su dobrodošli u Kotor

Kotor je prvi potpisao dokument o zaštiti i unapređenju položaja LGBT osoba: Nas interesuje turista, a njegova seksualna orijentacija je njegova lična stvar.

Šta i koliko jedemo?

Proleće je doba godine kada se mnogi suočavaju sa problemima zbog ishrane. Neprestano se jede i ubacuje u organizam sve što se nađe pri ruci.

Potraga za predsedničkim papagajima

Stanovnici glavnog grada Šri Lanke pozvani su da pomognu u pronalaženju četiri odbegla papagaja Ara Makao koja pripadaju predsedniku Mahindi Radžapaksi.

Sidnej dobija još jedan aerodrom

Vlada Australije dala je u utorak "zeleno svetlo" za početak izgradnje drugog međunarodnog aerodroma u Sidneju, čime je okončana višedecenijska neodlučnost u vezi sa tim projektom.

Šta muškarci ne trpe u krevetu

Postoje neke stvari u seksu koje žene pogrešno rade, a muškarci ih neće oprostiti. Naučite koje su to stvari i prestanite da ih radite.

Nekoliko zanimljivosti o kravama

One su lepe, krotke, plemenite, ali i više nego korisne. O njima znamo malo – da su mirne i pitome, pomalo lenje, da daju mleko, zahvaljujući kome je većina nas izrasla u velike dečake i devojčice. Kako biste im se odužili za sve to, potrudite se da zapamtite bar neku od ovih neverovatnih, malo poznatih istinama o kravama.