Šta i koliko jedemo?

Proleće je doba godine kada se mnogi suočavaju sa problemima zbog ishrane. Neprestano se jede i ubacuje u organizam sve što se nađe pri ruci.

 

Proleće je doba godine kada se mnogi suočavaju sa problemima zbog ishrane. Neprestano se jede i ubacuje u organizam sve što se nađe pri ruci.

Ciljajući na masovnu potrošnju, Pjer Džohansen je kreirao seriju fotografija "Maet" (Pun) u kojoj je plastične kanistere pretrpao hranom koja se svakodnevno konzumira.

Na ovaj način je želeo da ukaže na preteranu pohlepu i mentalitet potrošača.

Iako on koristi različite namirnice uključujući povrće, testeninu i ribu, najjači utisak ostavljaju sirovi mesni proizvodi koji su nasilno ugurani u boce i kanistere.

U isto vreme je odvratno, ali i osveštavajuće.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Zdravlje

Kako da dobijemo dovoljno vitamina D?

Zašto stariji ljudi, a posebno žene, gube kalcijum iz kostiju i gomilaju ga u krvnim sudovima? Koji su uzroci ovog stanja, da li je i na koji način ga je moguće sprečiti?