Novosadski informativni portal 021

Život

Ovo izbegavajte u oralnom seksu

Svi smo mi drugačiji volimo da radimo drugačije stvari i u krevetu – bar za nijansu drugačije. Ali postoje neka pravila kojih svi treba da se pridržavamo. Kada se radi o oralnom seksu, ovo nikako ne bi trebalo da radite.

Virusi uzrok iznenadne smrti kod mladih

Vest da su dvojica mladih sportista u poslednja dva dana umrla iznenada, jedan u teretani a drugi na treningu u veslačkom klubu, šokirala je javnost i iznenadila mnoge, ali ne i lekare, koji kažu da se iznenadna smrt kod mladih dešava često i da u Americi odnese godišnje stotine hiljada mladih života.

Angkor Vat možete posetiti iz svog doma

Veliki kompleks hramova Angkor Vat u Kambodži prvi put je digitalno mapiran, što omogućava ljudima širom sveta da posete ovaj spomenik svetske kulturne baštine udobno zavaljeni u svoje fotelje koristeći Google Street View servis.

Vizer smanjuje broj letova iz Beograda zbog troškova

Niskotarifna aviokompanija Vizer (Wizz Air) saopštila je da će prepoloviti svoje kapacitete u Beogradu gašenjem linija za Oslo i Brisel i smanjenjem broja letova ka drugim destinacijama, pošto su aerodromski troškovi porasli za 40 odsto čime je Beogradski aerodrom Nikola Tesla postao najskuplji u Vizerovoj mreži letova.

Pića koja su dobra za srce

Bolesti srca su delom genetski uslovljene, ali su takođe u velikoj meri preventabilne i može se uticati na to da do njih ne dođe. Ovo su napici koji mogu doprineti zdravlju vašeg srca.

Budimpešta najjeftinija

Budimpešta je turistička destinacija za koju je potrebno izdvojiti najmanje novca, pokazalo je istraživanje Post Office Travel Money, stranice koja prati cene destinacija u celom svetu.

Žene sve više kupuju seksi igračke

Nemačka kompanija za proizvodnju erotskih pomagala i seksi igračaka "Beate Uhze" zabeležila je prošle godine neto profit od 1,3 miliona evra, posle gubitka od 0,4 miliona evra u 2012.

FOTO: Prelepi Novi Zeland

"National Geographic" objavio je neverovatne fotografije na kojima su prikazane prirodne lepote Te Wahipounamu koji se nalazi na jugozapadu Novog Zelanda.

Sa prolećem stižu i alergije

Alergični na polen iz godine u godinu imaju sve veće muke: zbog produženog cvetanja drveća i polenizacije, simptomi alergije umesto dve do tri, traju i do pet nedelja.

Šta možda ne znate o Havajima

Sa povoljnom klimom, kilometarskim plažama, vulkanskim ostrvima i prirodnim lepotama, Havaji se mnogima čine kao pravi raj na Zemlji. Međutim, sve ovo o toj živopisnoj zemlji sigurno niste znali.