Život
28.02.2011.
07:00 > 08:47
Bračni parovi uglavnom praktikuju misionarsku pozu, žene tokom života u proseku imaju četiri partnera, jedan od deset bračnih parova spava odvojeno...To su samo neke od statistika koje slede, od kojih su neke već dobro poznate, a neke mogu i da iznenade.
  • Mica Ostracanin (USA)

    08.03.2011 18:57
    Zene i Muskarci.
    Ja sam rodjen u malom selu u Srbiji Rasinski Okrug,moj otac i majka me nisu ucili nista o seksu,jer i njih nije niko ucijo,i zato seks i seksualni odnosi su bili tajna ,Prljavost,sramota i nista lepo i pozitivno,isto tako mladic kao ja nisam nikako imao prilike da imam seks i da iskusim pozitivnost i snagu seksa,jer u Srbiji nije bilo legalnih javnih kuca gde su radile profesionalne i ciste zene koje su za pare ucile mladice o seksu i davale im zadovoljstvo.
    Onda sam otisao za Ameriku preko Austrije gde sam pobegao ilegalno u 1967 godini,prvo iskustvo sa seksom sam imao sa jednom bogatom malo starijom nego ja zenom,meni je onda bilo 20 godina a njoj 33 godine ona je po poreklu Engleskinja Amerikanka,i ona je uzela dosta vremena da me nauci sve pozitivno o seksu i lepotama koje dobijamo od seksa isto tako me je naucila da muskarac i zena moraju prati i drzati svoje polne organe ciste svakodnevno da mirisu a ne da smrde,ja tu lepu Damu i mog najblizeg prijatelja nikada necu zaboraviti Bog je Blagoslovijo.
  • 07.03.2011 16:03
    To da zene imaju 4 partnera ha ha u zapadnoj Evropi mozda 15 - 20 najmanje

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna