Život
12.05.2013.
09:01 > 09:21
Putovanje automobilom ima mnoge prednost za one koji bi želeli da putuju Evropom, pre svega zbog toga što im se pruža prilika da dožive sela i životni stil ljudi. Ono definitivno pruža nalet adrenalina i neočekivane događaje tokom dugog putovanja.
  • Tiberius

    13.05.2013 15:17
    osoba koja je pisala tekst ocigledno nije vozila auto na relaciji bec-prag jer da jeste znala bi da je taj autoput (deonica brno-prag) katastrofa. put je sastavljen od ploca kao i stari put za bg i voznja je slicno iskustvo kao i po starom putu pre sanacije. stara traka autoputa su-ns je nemacki autobahn za to cesko cudo.

    tekst je lose napisan, nije informativan i pisan je na nivou osnovca.
  • Scotch Bonnet

    13.05.2013 12:54
    Kilometraza
    Jesl li ti izasao iz svog komsiluka anonimuse?

    Nekada davno dok sam bio mladji isao sam svuda na motoru. Grcka, Bugarska, Madjarska, Hrvatska, Slovenija .... Sada to radim sa porodicom i autom a potovanje kolima savetujem svakom ko ima dobar i udoban auto. Za motor predlazem isto samo ako moze sa manje godina starosti. Ja putovanje poistovecujem sa slobodom kretanja i mogu iz iskustva reci da sam mnogo toga vise video i doziveo zahvaljujuci automobilu. U svakom slucaju proporucujem.
  • 12.05.2013 14:03
    a poenta je?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna