Život
14.01.2015.
18:28
Jednom kad uplovite u bračne vode, seks prestaje. Svi smo to čuli, ali da li je to istina?
  • @Deks

    16.01.2015 17:47
    ?
    Sa koje si ti planete pao, majke ti? A da izvadis malo ruke iz gaca, a?
  • Deks

    16.01.2015 14:49
    Brak pruža sigurnost
    Brak pruža sigurnost u svemu pa tako i u izgledima za seks. Oženjen muškarac ako želi seks ima velikog izgleda i da ga dobije, dok neoženjeni mora da juri po gradu ne bi li zadovoljio svoje potrebe. Isto je i što se tiče žena, udata žena može sa sigurnošću računati na zagrljaj muškarca dok neudata večno za njim žudi.
  • Realno

    15.01.2015 19:27
    Pre/izvan braka: sve su samo MIRISI! Doterani, odmorni, šminka, parfem, brijanje, sexy donji veš...
    U braku: osetiš sve NEPRIJATNE MIRISE! Zajednička upotreba WC-a, buđenje (ajde baš da vidimo foru iz filmova - ljubljenje neposredno posle buđenja), udoban donji veš, prljav veš,...
    Pre/izvan braka:primarna zabava.
    U braku: primarne obaveze.
    Realno(st)
  • nezenja

    15.01.2015 18:20
    Brak
    Nije brak izmisljen radi uzivanja u seksu vec iz nekih drugih sasvim prakticnih razloga. Brak cak ubija seks pa i ljubav, i svodi ih na obavezu.
    I naravno da ce sve da pokvare sve one druge stvari, koje se ne spominju kada se prica o braku i zajednickom zivotu, a koje ustvari cine 95% svega. Naravno da se ne spominju, jer onda niko pametan ne bi ni ostajao, a pogotovo ne ulazio u brak. Dosada je to teska, odzivljavanje zivota u monotoniji i odricanjima svih vrsta. Seks tu najgore prodje, a sa vremenom i nestane... bar onaj zanimljiv.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna