Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Google Maps pretrpan funkcijama koje niko ne koristi

Google Maps ima novu funkciju za svoju Android aplikaciju, koja korisnicima omogućava da prate mesta kao što su firme ili restorani i da od njih dobijaju vesti i ažuriranja kao što bi to dobijali na Instagramu ili Twitteru.

Kamenje s Meseca uskoro na aukciji

Jedino zvanično dostupno "kamenje sa Meseca" koje će moći da ode u ruke privatnog vlasnika biće izneto na aukciji njujorške aukcijske kuće "Sotbis" u novembru, a prema procenama ove kuće može dostići cenu do milion dolara.

Sud zabranio poljskom premijeru da širi laži o opoziciji

Apelacioni sud u Krakovu zabranio je poljskom premijeru Mateušu Moravjeckom da širi neistine o opoziciji i naredio da se izvini u tri dnevna lista, na profilu vladajuće stranke Pravo i Pravda na Fejsbuku i na dve televizije lokalnim vlastima zato što je tvrdio da opozicija, dok je bila osam godina na vlasti, nije preduzimala ništa da Poljaci dišu.

DSS neće u Savez za Srbiju

Demokratska stranka Srbije (DSS) neće biti deo opozicionog Saveza za Srbiju (SzS) i to je zaključak većine članova Predsedništva te stranke i njenog lidera Miloša Jovanovića, objavila je "Politika".

Ljajić: Ako policija kaže da sam se bavio kriminalom, odlazim iz Vlade

Potpredsednik Vlade Srbije Rasim Ljajić pozvao je ministra unutrašnjih poslova Nebojšu Stefanovića i sve službe da iznesu sve podatke o njemu, a ukoliko pronađu bilo šta što ukazuje i na najmanju kriminalnu delatnost, neće nijedne sekunde sedeti na mestu ministra niti se baviti nijednim javnim poslom.