Nepoželjni vunderkind Dejan Meleg prešao iz Voše u Ajaks

Vezista Vojvodine Dejan Meleg (19) u nastavku karijere biće član Ajaksa iz Amsterdama, rezultat je dogovora između Novosađana i Holanđana.
Vezista Vojvodine Dejan Meleg (19) u nastavku karijere biće član Ajaksa iz Amsterdama, rezultat je dogovora između Novosađana i Holanđana.

Omladinski reprezentativac Srbije još ranije postigao dogovor sa Ajaksom, a čekao se samo sporazum dva kluba u vezi sa visinom obeštećenja.

Pre nekoliko meseci, bio je dogovor da Ajaks uplati 500.000 evra i dobije Melega na kraju jesenje polusezone, ali kako Holanđani nisu uplatili novac, Vojvodina je u međuvremenu podigla cenu svog igrača na 650.000.

Dogovor je sada konačno postignut, a ostaje nepoznato da li će Vojvodina imati pravo na procenat od dalje prodaje Melega iz Ajaksa u neki drugi klub, kao i na koliki period se mladi vezista obavezao "kopljanicima".

Ove sezone, Meleg je odigrao sedam utakmica za Vojvodinu, a ukupno devet i pritom nije postigao nijedan gol, s tim da je celu prošlu sezonu bio izuzet iz prvog tima, zbog potpisanog ugovora sa menadžerom Mihaelom Stankovićem iz Švajcarske, što novosadski klub nije odobrio.

Predsednik kluba Ratko Butorović je prošlog aprila za Radio 021 izjavio kako Melega neće pustiti u Ajaks, čak ni ako holandski velikani ponude tri miliona evra, jer smatra da je njegova karijera ugrožena zbog "štetnog ugovora sa menadžerom".

  • CRNOGORAC

    25.01.2013 07:15
    BATO
    Dok su ovakvi likovi poput Bate Butorovića prisutni u Voši,igraće Voša bez mog prisustva na tribinama.
  • analiticar

    24.01.2013 14:46
    analiza
    pre 2 dana pise Blic ko je prvi uzeo kredit iz Sariceve banke
  • Stari navijač

    24.01.2013 14:04
    Sramota!Sve što valja rasprodajte.Ne mogu više, dosta je bilo. Stadion me neće videti duže vreme.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.