Ostavka generalnog sekretara FK Vojvodina

Generalni sekretar Vojvodine Božidar Beronja podneo je ostavku na tu funkciju.
Generalni sekretar Vojvodine Božidar Beronja podneo je ostavku na tu funkciju.

Beronja je istakao da ostavku podnosi zbog neslaganja sa određenim odlukama koje je doneo klub dok je on bio na godišnjem odmoru, posebno sa pokretanjem stečajnog postupka.

"Tokom mog odsustva zbog godišnjeg odmora donate su mnogobrojne kadrovske i poslovne odluke u FK Vojvodina sa kojima se kao sportski radnik i advokat energično protivim. Kulminacija lošeg rukovođenja je odluka da se nad našim voljenim klubom u godišnjici jubileja neovlašćeno pred Privrednim sudom pokrene stečajni postupak kao alibi za nesposobnost da se problemi pred kojima se klub nalazi rešavaju na profesionalan, sportski i savestan način, te ovim putem jasno napominjem da ne želim da budem deo tima koji će odvesti klub u stečaj, jer nam za to niko nije dao mandate", ističe se u saopštenju Beronje.

Beronja je takođe istakao da se nada da je sada svima jasno zašto je Vojislav Gajić podneo ostavku još prvog dana svog mandata.

  • Ćevara

    03.08.2014 12:48
    Pitao sam se odavno ko stoji iza svega....
    Još koji mesec, marionete polako odlaze (Hadži, Gajić,Beronja..) i kad ostanu 2-3 lika na kraju videćemo ko je sve ovo zamutio!
    "Na kraju se mrtvi broje Bili!"
  • boolewar

    30.07.2014 08:54
    Preopšteni Beronja i njegov gazda Voja Gajić...
    Bili u klubu čitavih pola dana.
    Suze ronimo za njima.
    Vojvodinu ćemo sačuvati, ništa nas neće zaustaviti!
  • Kara Djoka ili Toza Veselinovi

    30.07.2014 08:52
    ukidanje svega vojvodjanskog
    Nema FK Vojvodine, ako nema barem autonomne Vojvodine.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.