Konačno podignuta optužnica protiv Darijana Musića

Više javno tužilaštvo u Novom Sadu podiglo je optužnicu protiv Darijana Musića zbog teškog ubistva Vladislave Červenko.
Više javno tužilaštvo u Novom Sadu podiglo je optužnicu protiv Darijana Musića zbog teškog ubistva Vladislave Červenko.

Tužilaštvo je na završetak istražnog postupka i podizanje optužnice protiv Musića čekalo čak 4 meseca, budući da je Vladislava ubijena 12. novembra prošle godine.

Otac Edmund, sestra i sestričina ove manekenke protestvovali su krajem februara ispred zgrade Osnovnog suda, jer ni tada nakon tri meseca tužilaštvo nije pokrenulo istragu protiv Musića.

Musić je trenutno u Okružnom zatvoru na Klisi i "dobro se ponaša" – tačnije, uzima redovno insulinsku terapiju s obzirom na to da je dijabetičar.

Zbog toga što nije uzimao terapiju, u decembru je prebačen iz Okružnog zatvora na Klisi  u zatvorsku bolnicu u Beogradu, na zahtev lekara. Musiću je ovo bio drugi put da, od 14. novembra, boravi u Beogradu. Prethodno je tamo proveo oko mesec dana zbog, kako je tvrdio, akutno teškog stanja u koje je zapao posle zločina za koji se tereti.

Pre nego što je prvi put napustio ćeliju Okružnog zatvora na Klisi, navodno je pokazivao i suicidne ideje. Posle samo desetak dana provedenih iza rešetaka novosadskog zatvora, ponovo je premešten u bolnicu beogradskog CZ, zbog lošeg stanja.

Podsetimo, Musić je priznao brutalno ubistvo svoje devojke Vladislave i naveo da je to učinio "iz ljubomore". On je devojku pretukao na smrt u stanu na Limanu II i potom pobegao, a uhvaćen je posle nekoliko dana u Novom Pazaru.

  • Galawix

    13.03.2013 19:40
    Hmmm...
    Ovaj nečovek ne sme nikada više slobodan na ulicu.

    Pokoj ti duši, Vladislava.
  • 13.03.2013 11:33
    Na slici se vidi da je narcisoidno jadna osoba. Niko normalan ne pravi neke toboz mrke face.
    Ponekad se stvarno cudim zasto se devojke pale na volove poput ovog na slici
  • 13.03.2013 06:57
    PO faci mu se vidi IQ

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija