Grad daje milion dinara za pranje službenih vozila

Grad Novi Sad će za poliranje i pranje automobila u ovoj godini izdvojiti 1.049.650 dinara.

Na tenderu koji je upravo završen, posao čišćenja gradskih automobila, kombija, kamiona, pik-ap vozila, autobusa i teretnih vozila je dodeljen Slobodnoj zoni Novi Sad, koja u svom sastavu ima baš autoperionicu.

Ponudu na tenderu je poslala i autoperionica "Favorit" iz Novog Sada koja je nudila nižu cenu za 14.000 dinara, odnosno 1.035.900, međutim ponuda je odbijena jer je gradska komisija ocenila da nemaju ispravnu dokumentaciju.

Kažimo i da je lokalna administracija procenila ovaj posao pranja i poliranja automobila na 1,25 miliona dinara, tako da je na kraju sa ovom dobijenom cenom Grad uštedeo 200.000 dinara.

Autor: 021.rs

  • @@Blajv

    11.03.2016 19:57
    Haha postoji dokumentacija, haha, i na tarabi piše P. čk. pa jel naskačeš!
  • @Blajv

    10.03.2016 08:04
    Provri
    Tenderska dokumentacija je dostupna na sajtu grada, sa preciznim podacima koliko pranja i koliko vozila, nemoj da misliš da znaš kad pojma nemaš, samo računaj da godina ima 365 dana, a da se peru vozila svih gradskih službi, vrednost tendera je bila mnogo veća, a ovo je odlična cena, ali tebe mrzi da pogledaš pa lupaš, kao što te mrzi da uradiš nešto sa svojim životom pa sa tastature pričaš, sve je proverljivo i javno, samo malo treba pomeriti prst na tastaturi.
    A da, i koja sve vozila, od autobusa koje grad poseduje preko terenaca, pa do putničkih vozila...
    Srdačno Pravda
  • Blajv

    09.03.2016 11:27
    @Pravda
    Po ceni od 300 dindži to izađe oko tri i po hiljade pranja, ajde da kažemo tri. Pa jel gradske uprave sve zajedno imaju 700-800 vozila, ili se peru svakog meseca? Ne smeta meni toliko što ste lopovi, ali mi mnogo smeta što mislite da nas dobro lažete.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti