Oslobođena tašta Bernija Eklstona

Tašta prvog čoveka Formule 1 Bernija Eklstona oslobođena je u Sao Paolu nakon što su je 22. jula iz njenog doma oteli muškarci koji su se lažno predstavili kao dostavljači.

Policija je u nedelju naveče upala u zgradu gde su otmičari držali Aparesidu Sčunk, (67), oslobodila je, a potom i uhapsila dvojicu otmičara.

"Žrtva se oseća dobro", poručila je brazilska policija.

Otkupnina nije isplaćena, a iako je dvoje ljudi pritvoreno, policija još traga ga ostalim osumnjičenima iz otmičarske bande.

Komšije su posvedočile kako su majku Eklstonove žene Fabijane Flosi, 'dostavljači' koji su nosili lažne pakete, ugurali u njen automobil uz pretnju nožem, a potom se odvezli u nepoznatom pravcu. Tražili su 28 miliona funti otkupnine i to razdvojeno u četiri kese i navodno bili u kontaktu s porodicom Eklston.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet