Uhapšena Deril Hana

Popularna glumica Deril Hana koja se proslavila ulogama u filmovima "Splash" i "Vallstreet", bila je uhapšena među nekoliko desetina protestanata protestvovali ispred Bele kuće.

Popularna glumica Deril Hana koja se proslavila ulogama u filmovima "Splash" i "Vallstreet", bila je uhapšena među nekoliko desetina protestanata protestvovali ispred Bele kuće.

 

Protest je održan zbog odluke američkog predsednika Baraka Obame da kompanija "TransCanada" izgradi 2700 km dug gasovod. Protestanti smatraju da će ovaj projekat narušiti životnu sredinu.

"Zaustavite izgradnju "Kejston" gasovoda. Recite ne gasovodu!" - vikala je Hana zajedno sa protestantima, dok su joj specijalci stavljali lisice na ruke.

Stejt Department je doneo odluku da taj gasovod neće narušiti životnu sredinu, ali protestanti na čelu sa Hanom ne smatraju tako, pa su odlučili da se bore protiv te odluke.

  • Kuku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    31.08.2011 06:55
    Pa ajde da mi protestujemo zbog tog južnog kraka fantomskog ruskog gasovoda koji prolazi kroz našu zemlju! Pa nisam ni znao da je gas toliko štetan. A ja naivan mislio da ne zagadjujem okoliš što vozim na gas. Ma ima da se vratim na benzin i tačka!!!!!
  • tnt

    31.08.2011 06:49
    Sta je ovo???
    Jos ce da kazu da su joj komunisti nagovarali?
  • 30.08.2011 22:37
    Pa zar je to sloboda govora koju Ameri zagovaraju?
    Eh demokratijo, demokratijo... Svi imaju pravo glasa, ali biće onako kako kapitalisti kažu!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet