VIDEO: Ubili protivničkog navijača mačetom

Bezbednosne kamere u poljskom gradu Krakovu snimile kako navijači Visle mačetom ubijaju pristalicu Krakovije.
Bezbednosne kamere u poljskom gradu Krakovu snimile kako navijači Visle mačetom ubijaju pristalicu Krakovije.

Poljski huligani odavno su poznati u navijačkom svetu po svojoj brutalnosti, ali je poslednji slučaj sigurno nadmašio sve prethodne incidente, koji su ovih dana veoma učestali. Najpre su navijači Arsenala pevali svom bivšem ljubimcu Emanuelu Adebaju da je trebalo da pogine u terorističkom napadu u Angoli, a navijači Atletiko Madrida su vređali pokojnog fudbalera Sevilje.

Ubistvo poljskog navijača dogodilo se usred dana u jednom od najlepših poljskih gradova - Krakovu. Navijač Krakovije naleteo je na grupicu pristalica Visle, takozvanih Ajkula, koje su ga usmrtile mačetom.

Vlasti u Poljskoj su jako zabrinute zbog tog ubistva, posebno zbog toga što će narednog leta, zajedno sa Ukrajinom, biti domaćini Evropskog prvenstva u fudbalu.

 

  • janko

    06.10.2011 09:35
    sta je tu cudno
    zar ste zaboravili beograd?
  • mirko

    05.10.2011 19:47
    j**o ih fudbal
    Pa ovo je vrhunac gluposti covecanstva. Izgubiti zivot zbog fudbala.Pa sto ih odavno nisu sve pohvatali i pozatvarali? A kamere su prakticno svuda, ali svuda. To je zapadni trend.London je isto ceo u kamerama. Nema ni pedalj a da nije u oku tri ili vise kamera. Tu su zbog nase sigurnosti -naravno.
  • 05.10.2011 18:30
    Sport u današnjoj formi treba ZABRANITI.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet