Lekaru Majkla Džeksona 4 godine zatvora

Doktor Majkla Džeksona, Konrad Marej, osuđen je na maksimalnu kaznu od četiri godine zatvora za ubistvo pop zvezde iz nehata 2009. godine.

Doktor Majkla Džeksona, Konrad Marej, osuđen je na maksimalnu kaznu od četiri godine zatvora za ubistvo pop zvezde iz nehata 2009. godine.

"Majkl Džekson nije umro zbog jednog izolovanog događaja ili incidenta. Umro je zbog sveukupnih okolnosti koje se direktno mogu pripisati doktoru Mareju", rekao je sudija Majkl Pastor u sudu u Los Anđelesu, ističući da se osuđeni nimalo ne kaje.

Sudija je, takođe, kazao da će se na sledećem zasedanju suda u ovom slučaju, 23. januara, odlučiti o visini iznosa koji će Marej morati da plati na ime odštete deci Majkla Džeksona, zbog izgubljenih prihoda koje je mogao da ostvari od koncerata koji su planirani pre nego što je umro. Tužioci su ranije zatražili da Marej plati 100 miliona dolara odštete.

Majkl Džekson je preminuo 25. juna 2009. od prevelike količine jakog anestetika "propofola", a Marej je 7. novembra proglašen krivim za ubistvo pop zvezde iz nehata.

  • Boki NS

    30.11.2011 12:28
    Necuveno! A da je bio lekar Justina Biebera, dobio bi Nobela...!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet