Uhvaćen serijski ubica iz Pariza

Francuska policija uhapsila je u subotu čoveka osumnjičenog za niz ubistava u pariskom predgrađu Eson.
Francuska policija uhapsila je u subotu čoveka osumnjičenog za niz ubistava u pariskom predgrađu Eson.

Francuski mediji javljaju da je uhapšen 33-godišnji muškarac, a policija je pretražila kuću osumnjičenog u predgrađu Eson. Niz ubistava, počinjenih proteklih meseci u Parizu, izazvala su strah da gradom hara serijski ubica.

Ubistvo žene u Esonu početkom aprila, u akciji napadača na motociklu, šokiralo je Francusku jer je usledilo nekoliko dana pošto je napadač Muhamed Mera, inspirisan Al Kaidom, ubio tri vojnika, rabina i troje jevrejske dece u jugozapadnoj Francuskoj. Policija je ubila Meru u njegovom rodnom gradu Tuluzu.

Tužioci su rekli početkom meseca da je napadač iz Esona koristio poluautomatski pištolj kalibra 7,65 milimetara u tri druge pucnjave u istom naselju u proteklih pet meseci.

Vlada je obećala da će učiniti sve da pronađe ubicu i rasporedila 100 istražitelja da rade na ovom slučaju. Radio Evropa 1 javio je da je još jedan muškarac uhapšen u centru Pariza u vezi sa slučajem Eson.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet