"Džoker" se ne seća ubistava u bioskopu?

Dvadesetčetvorogodišnji Džejms Holms, koji je prošle sedmice u bioskopu u Koloradu ubio 12, a ranio 58 ljudi, tvrdi da se ničeg ne seća i da nema pojma zašto se nalazi u zatvoru.
Dvadesetčetvorogodišnji Džejms Holms, koji je prošle sedmice u bioskopu u Koloradu ubio 12, a ranio 58 ljudi, tvrdi da se ničeg ne seća i da nema pojma zašto se nalazi u zatvoru.

Optuženi je masovno ubistvo počinio obučen kao Džoker iz filma Betmen. "Kaže da mu nije jasno zašto je zatvoru. Pitao me je zašto sam ovde", rekao je zatvorski čuvar.

Holms se inače žali i na bolove u stomaku zbog loše zatvorske hrane. "Žali se na abdominalne bolove, a žalio se da mu se ne sviđa hrana. Ubio je 12 ljudi, a nervira ga to što nema jelovnik sa četiri zvezdice", rekao je čuvar.

On ne jede sa ostalim zatvorenicima, a iz ćelije izlazi samo jednom dnevno i to sa pancirom jer vlasti strahuju da bi zatvorenici mogli da ga ubiju.

"Niko mu ne veruje da se ne seća ničega. Svi mislimo da je to samo gluma, koju može da proda poroti", rekao je zatvorski čuvar.

  • Roki

    28.07.2012 07:48
    @ Anonimus
    Interesantna stvar, nisam jos cuo za te projekte. Mada ne verujem da je u ovom slucaju rec o "pranju mozga". U svakom slucaju, mora da ima tu jos neceg za sta cemo tek saznati.
  • 27.07.2012 19:19
    MK Ultra i Monarch
    Guglujte...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet