Srbiji je potreban još jedan onkološki institut

Vršilac dužnosti direktora Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije Radan Džodić izjavio je danas da je Srbiji potreban još jedan onkološki institut, a da će nabavka planiranih šest radio-terapijskih mašina učiniti postojeći institut "dvostruko boljim".

Džodić je rekao da su zloćudne bolesti ozbiljan globalni problem i da je neophodno angažovanje celog društva da bi se pomoglo onkološkim pacijentima.

Pacijente na Institut obišli su danas član gradskog veća Beograda Dragomir Petronijević i gulmac Miloš Biković.

Džodić je izrazio zahvalnost na toj poseti, navodeći da su one posebno važne deci i starijim osobama. "Ovakve posete znače, jer deca prepoznaviši mlade glumce i javne ličnosti dobijaju dodatnu sigurnost", kazao je Džodić.

  • Burn baby, burn...

    30.08.2016 14:00
    Srbiji je neophodno nekoliko Onkoloških Instituta, na svakih 100km jedan.
    Zbog nekadašnjeg delovanja naših osvedočenih prijatelja sa kojima sad unapređujemo odnose. Vidim da im se već vraća, u drugom obliku.
  • Seka Persa

    29.08.2016 22:42
    Imam ideju
    A možda da otvorite isti npr u Beogradu?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija