Okončana drama: Muškarac pretio da će se razneti bombom

Muškarac koji je pretio da će se razneti bombom ispred zgrade Vlade Srbije uhapšen je. Drama u Nemanjinoj trajala je oko tri sata.

M.S. star 39 godina iz Beograda pretio je da će aktivirati dve ručne bombe. Policija je više od sat vremena pregovarala sa njim, a jake policijske snage uspele su da ga savladaju oko 6.45h.

Drama je počela oko četiri sata posle ponoći. Kako prenosi RTS, reč je o čoveku koji je od ranije poznat policiji i u dosijeu ima više krivičnih prijava zbog razbojništva i krađa.

On je tražio da razgovara sa policajcem koji je radio na jednom njegovom slučaju.

Veliki broj pripadnika policije, Hitne pomoći i vatrogasaca nalazio se u Nemanjinoj ulici u Beogradu, gde su došli i pripadnici SAJ-a, kao i snajperisti. Na terenu su bila i borna vozila za specijalna dejstva.

Kako se saznaje, M.S. će biti prosleđen tužilaštvu, a najverovatnije mu sledi krivična prijava. 

  • mali

    15.10.2016 11:48
    fingirano
    smatram da je sve fingirano, i da je to u stvari vezba ptj u slučaju nekog sličnog akta.
  • Ns

    15.10.2016 11:42
    Mora da je Vucica sramota koliko se stanje u vidno popravilo i koliko to gradjani osete na svojoj kozi.
  • Steva-NS

    15.10.2016 10:55
    Sve sam "lenčuga i neradnik" !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija