Građani ponovo mogu do dokumenata za "polovnjake" i atesta za plin

Ponovo se izdaju Uverenja za uvoz polovnjaka, kao i atesti za plin.
Građani ponovo mogu do dokumenata za "polovnjake" i atesta za plin
Foto: 021.rs
Naime, v.d. direktora Agencije za bezbednost saobraćaja ponovo Jasmini Milošević produžen je mandat za još tri meseca. Ovom odlukom moguća je registracija tek uveženih "polovnjaka", kao i izdavanje uverenja atesta za plin, jer je direktor jedini ovlašćen da potpiše potrebna dokumenta.
 
Ovo nije prvi put da građani imaju problem sa dobijanjem dokumentacije zbog kadrovskih problema unutar Agencije. Podsetimo, pre samo tri meseca, 021 je pisao o problemima koji nastaju jer nikako da se na trajan način, raspisivanjem konkursa za direktora Agencije za bezbednost saobraćaja, ovaj problem reši na četiri godine, koliko bi bio mandat izabranom direktoru. Detaljnije o ovoj temi čitajte OVDE.
 
Uvoznici su skeptični da je novo rešenje samo trenutno i da će ponovo doći do blokade.
 
Na ovoj stranici Agencije za bezbednost saobraćaj možete uneti broj šasije (VIN) i proveriti status svog predmeta, odnosno vozila.
  • Zivan

    15.11.2017 08:42
    Novi talas krntija naći će se po ovdašnjim putevima, nadisaćemo se praškastih ostataka iz izduvnih gasova...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija