Četvrta žrtva otrovne rakije?

Smrtonosna rakija subotičke firme "Skaid" odnela je i četvrtu žrtvu, piše Blic i navodi da je u sredu u Beogradu nađeno telo beskućnika Gorana Skerlića i da se pretpostavlja da je umro od ubitačne doze metil-alkohola jer su pored tela nađene flaše šljivovice i loze proizvedene u "Skaidovom" pogonu.

Smrtonosna rakija subotičke firme "Skaid" odnela je i četvrtu žrtvu, piše Blic i navodi da je u sredu na Vračaru nađeno telo beskućnika Gorana Skerlića i da se pretpostavlja da je umro od ubitačne doze metil-alkohola jer su pored tela nađene flaše šljivovice i loze proizvedene u "Skaidovom" pogonu.

Telo Skerlića prebačeno je na Institut za sudsku medicinu. Trenutno se rade toksikološka ispitivanja, čiji će rezultati biti poznati sledeće nedelje. Analizira se i alkohol koji je nađen pored Skerlića, navodi izvor iz MUP Srbije.

Istovremeno, policija je uhapsila dvojicu tehnologa ove firme i raspisala poternicu za vlasnikom Miroslavom Milovanovićem.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija