Raste prednost naprednjaka

Prema istraživanjima agencije Faktor plus, za dva meseca koalicija oko Srpske napredne stranke povećala je podršku građana za 2,9 odsto, dok je broj onih koji podržavaju Demokratsku stranku umanjen za 0,9 odsto.
Prema istraživanjima agencije Faktor plus, za dva meseca koalicija oko Srpske napredne stranke povećala je podršku građana za 2,9 odsto, dok je broj onih koji podržavaju Demokratsku stranku umanjen za 0,9 odsto.

Kako prenosi "Politika", razlika u rejtingu između DS i koalicije oko SNS porasla je za poslednja dva meseca i sada se 37,3 odsto građana s pravom glasa izjasnilo da bi glasalo za SNS, dok bi DS "zaokružilo" 28,2 procenta ispitanika.

Agencija Faktor plus najnovije istraživanje sprovela je od 22. marta do 6. aprila na uzorku od 1.500 ispitanika. Ne navodi se ko je naručio istraživanja.

Da su Srbiji potrebni prevremeni izbori misli, prema ovom istraživanju, 35 odsto građana, dok 37 odsto smatra da nisu potrebni. Ali, tek 28 odsto ispitanika odgovara da bi sigurno izašli na izbore, što je manji procenat od onog u februaru, dok 36 odsto nije sigurno i toliko njih kaže da neće izaći.

  • janko

    13.04.2011 08:47
    @Pera
    jadne zrtve koliko ih zloupotrebljavate zarad svojih interesa.... treba ih pamtiti ali ne koristiti za potkusurivanje.... ako ih vec spominjes, zasto se ne setis ne tako davnih hladnjaca.... kod kladova li bese.... ***Bendo, u svakom zitu ima i kukolja (jedan od si ti, isti si kao i onaj sto je vozio hladnjace, kao i onaj iz podujeva, kao i onaj sa ovcare....a da ne zaboravim srebrenicu). znaci, zlocine su cinili svi, samo ne i nebeski narod.
  • Pera

    11.04.2011 19:59
    @Scotch Bonnet
    Da si ti knjigu držao u ruci, znao bi da se međunacionalna piše zajedno, a i shvatio bi poruku Anonimusu kako treba, jer se niko ne smeje žrtvama. Tendenciozno si to napisao. Sem toga, zašto ne spominjati zlodela mađarskih fašista za vreme Drugog svetskog rata? To nije demokratski, a ismevanje Srba jeste?
  • Scotch Bonnet

    11.04.2011 18:16
    Led
    Dragi Anonimuse, da tvoji roditelji ne manjkaju sa kucnim vaspitanjem naucili bi te da se sa zrtvama jednog gnusnog akta poput Novosadske racije ne igra a pogotovo ne uzima ni u bilo kom kontekstu. Tebi je mozda tako nesto smesno, nije ti zameriti. Meni na primer nije smesno imajuci u vidu da su nekoliko mojih zavrsili bas pod tim pomenutim ledom. Sledeci put kad pisanjem pokusas da budes pametan barem provedi malo vremena sa knjigom kako bi nas na ovom sajtu postedeo ispodprosecnosti svoje inteligencije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija