Uhapšeni zbog trgovine drogom

Kriminalistička policija uhapsila je crnogorske državljane Milisava L. (1966.) i Iliju V. (1990), kao i Novosađanina Izaima A. (1977), zbog sumnje da su trgovali narkoticima.
Kriminalistička policija uhapsila je crnogorske državljane Milisava L. (1966.) i Iliju V. (1990), kao i Novosađanina Izaima A. (1977), zbog sumnje da su trgovali narkoticima.

Oni su uhapšeni u Novom Sadu, neposredno pre ugovorene primopredaje 510 grama praha za koji se pretpostavlja da je heroin, a koji je Ilija nameravao da proda preostaloj dvojici osumnjičenih, kažu u policiji. Kod Milisava je policija pronašla znatnu količinu novca, a u stanu Izaima dve vagice koje su, kako se sumnja, služile za razmeravanje droge. Prilikom hapšenja, Milisav je ometao policajce u obavljanju dužnosti, pa će protiv njega biti podneta odgovarajuća prijava i za to krivčino delo.

Svoj trojici određeno je policijsko zadržavanje i biće privedeni na saslušanje istražnom sudiji Višeg suda, uz krivičnu prijavu koja ih tereti za neovlašćeno stavljanje u promet opojnih droga. (D.S.)

  • Пера

    13.10.2011 12:25
    Наркоси
    Прво робија па тек онда депортација.Сaље Ти баш све мораш закењ...
  • TT

    13.10.2011 07:53
    tako je sale
    Deportovati!
  • 12.10.2011 18:06
    izaim pa novosadjanin. e svasta

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.