Sutra počinje grejna sezona

Grejna sezona u Srbiji zvanično počinje sutra, a sve toplane je, bar na početku, dočekuju spremno, kažu u Udruženju toplana Srbije.
Grejna sezona u Srbiji zvanično počinje sutra, a sve toplane je, bar na početku, dočekuju spremno, kažu u Udruženju toplana Srbije.

"Toplane će sutra početi da greju ako spoljne temperature vazduha to budu zahtevale, a ako bude toplo kao ovih dana, nema razloga da troše energente", rekao je predsednik Udruženja toplana Srbije Milovan Lečić.

On je objasnio da će svaka toplana pojedinačno odlučiti da li će grejati, u skladu sa odlukama lokalnih samouprava, u kojima je različito precizirano koje temperature vazuha treba da budu da bi grejanje počelo.

On je istakao da se u prvoj fazi ne očekuju problemi i da će se, ako ih bude tokom sezone, otklanjati u "u hodu" i da ih korisnici što manje osete.

Grejna sezona u Srbiji traje od 15. oktobra do 15. aprila.

  • Tiberius

    15.10.2013 06:07
    juce je bilo 22 stepeni pa su radijatori bili topli, sledecih dana se takodje ocekuje lepo vreme, pa molim gospodu iz toplane da NE UKLJUCUJU grejanje i trose energente uzalud
  • @anonimus

    14.10.2013 15:19
    2500 dinara za gas nije ni 50 kubika gasa. znaci neko se malo dogrevao kad su bili oni hladni dani.
  • 14.10.2013 14:34
    neverujem
    verovali ili ne u mom stanu se nije grejalo a stiglo je racun za gas od 2500 dinara!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.