Sr. Mitrovica: Prodavali meso životinja uginulih u poplavama

Policija je uhapsila R. J. (25) i G. J. (26) iz Sremske Mitrovice zbog sumnje da su sa stočnog groblja u ataru Sibača izvlačili meso uginule stoke radi prodaje.
Policija je uhapsila R. J. (25) i G. J. (26) iz Sremske Mitrovice zbog sumnje da su sa stočnog groblja u ataru Sibača izvlačili meso uginule stoke radi prodaje.

U prtljažniku njihovog automobila pronadjeno je oko 100 kilograma obradjenog svinjskog mesa za koje se sumnja da je namenjeno daljoj, pijačnoj prodaji.

Policija je oduzela meso i obavestila sanitarnu i veterinarsku inspekciju koja je izašla na lice mesta i konstatovala da meso nije za ishranu. Po nalogu inspekcije, meso je odneto u kafileriju na spaljivanje.

Njima je odredjeno zadržavanje do 48 sati.

  • Scotch Bonnet

    04.06.2014 15:20
    Njam njam, pljuc!
    Kao da je Matijevicevo Mulo Balo drugacije pa se niko ne zali.

    Zali boze sta se kod nas desava i jos je van bilo kakve kontrole.

    Ministarstvo? Zakoni? Naredbe?

  • Topalović

    04.06.2014 12:22
    pantelija
    Ljudi pa ovo i nije tako loše.
  • Matijevic

    04.06.2014 11:44
    Greota baciti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija