Pucnjava u šoping centru u Švedskoj nije povezana sa teroristima

Policija Malmea saopštila je da pucnjava u lokalnom šoping centru nema veze sa nasiljem islamista nedavno viđenim u drugim delovima Evrope.



Rojters prenosi i da je navedeno da je žrtva ranjena u nogu i prebačena u bolnicu, a da policija za sada nije identifikovala osumnjičenog za napad i njegov motiv, kao i da nikoga još nije uhapsila. Regionalni list Sidsvenskan objavio je da se napad dogodio u popodnevnim satima i da je čovek prevezen u bolnicu. Još nije poznato koliko je teško povređen

"Ovde je potpuna zbrka, jedan čovek je pogođen, verovatno u nogu", rekla je predstavnica policije Lota Svenson, objavilo je švedsko izdanje sajta Lokal.

Ona je rekla da je istraga u toku i da policija razgovara sa očevicima, a da se područje pretražuje i sa psima u slučaju da ima još oružja ili potencijalnih napadača. Malme je često na naslovnom stranama zbog oružanih napada, od kojih su mnogi, kako se smatra, vezani za obačune bandi.

Radio Slobodna Evropa navodi da se incident dogodio u kvartu u kome većinom žive migranti.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet