Trogodišnji blizanci se udavili u veš mašini, roditelji u šoku

Trogodišnji blizanci, sinovi bračnog para Rakhi iz Delhija (Indija), pronađeni su mrtvi u subotu nakon što su se udavili u veš mašini.
Leševe dece pronašao je otac u veš mašini, u kojoj je bilo između 12 i 15 litara vode.
 
Bizaran incident dogodio se u administrativnom sedištu Indije u subotu, piše Dejli Mejl. Majka dece otišla je oko podneva do prodavnice da kupi deterdžent, s obzirom na to da je nameravala da pere veš. Kada se vratila kući, nije mogla da pronađe svoja dva sina. Ubrzo je pozvala komšije, a potom i supruga, koji se vratio sa posla, kako bi ih tražili. 
 
Otac je sinove pronašao u veš mašini punoj vode, što je za sve predstavljao velik šok, izjavio je načelnik policije lokalnom mediju.
 
Deca su prevezena u bolnicu, gde je mogla samo da bude konstatovana smrt. Uzrok smrti je davljenje, a policija je za sada izbacila mogućnost namerne smrti, već se radi o nesrećnom slučaju. "Porodica je u dubokom šoku i ni sa kim ne razgovaraju", naglasio je načelnik policije.
 
Tela su poslata na autopsiju.
  • nss

    26.02.2017 09:25
    nss
    pa kolika je ta masina a koliki su bili trogodisnjaci...nemoguce

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet