Kostreš: Neću biti pokrajinski sekretar

Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je danas da neće biti pokrajinski sekretar u rekonstruisanoj pokrajinskoj vladi.
Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je danas da neće biti pokrajinski sekretar u rekonstruisanoj pokrajinskoj vladi.

Kostreš je, povodom spekulacija da bi mogao da se nađe na čelu Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, rekao da on neće biti sekretar niti za poljoprivredu, niti će preuzeti bilo koji drugi sekretarijat u vladi Vojvodine.

Što se tiče LSV-a, Kostreš je naveo da će ta stranka imati ingerencije koje i do sada imala nad sekretarijatima za kulturu i informisanje i omladinu i sport i da očekuje da će dobiti još jedan sekretarijat, najverovatnije, kako je naglasio, Sekretarijat za poljoprivredu.

Komentarišući odluku SDS da ne bude deo rekonstruisane pokrajinske vlade, Kostreš je kazao da je to odluka njihovih koalicionih partnera i da je u LSV respektuju. "Mislim da bi oni mnogo pomogli da učestvuju u vladi, ali pošto su odlučili kako su odlučili, mi tu odluku poštujemo", rekao je Kostreš

  • 29.10.2014 14:43
    Steta. Moze, recimo, ministar policije u senci? Zna dosta o kriminogenoj zajednicu u Vojvodini. Puno vise nego bilo ko iz Beograda ili Bijeljine?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.