Remi Voše i Pazara za kraj polusezone

Fudbaleri Vojvodine odigrali su nerešeno protiv Novog Pazara na gostovanju rezultatom 1:1 u 22. kolu Superlige.
Fudbaleri Vojvodine odigrali su nerešeno protiv Novog Pazara na gostovanju rezultatom 1:1 u 22. kolu Superlige.

Pred oko 2.000 gledalaca u Novom Pazaru vodeći gol za Vojvodinu postigao je Mirko Ivanić u 10. minutu, kada je pogodio nakon centaršuta Lakićevića. Izjednačujuči gol za Novi Pazar postigao je Amer Osmanagić u 58. minutu kada je fenomenalnim šutem pogodio same rašlje Perićevog gola.

Vojvodina je u prvom poluvremenu bila dominantnija ekipa, nekoliko puta su crveno-beli opasno zapretili Pazarcima. Prvo je Tintor pogodio prečku, zatim je i Ožegović nekoliko minuta nakon njega ponovio isto, da bi Ivanić pred kraj prvog dela igre zapretio odličnim udarcem sa distance.

U nastavku su domaćini preuzeli inicijativu i bili su mnogo bolji rival od Novosađana, što im je i donelo izjednačenje. Do kraja je utakmica ušla u mirniji tok, pa nije bilo većih šansi za pogodak. Treba reći i da je na današnjoj utakmici bilo tenzija sa obe strane, pa je tako nekoliko igrača oba tima zaradilo žute kartone, a čak su i pojedini domaći navijači pokušali da ulete na teren, što je sprečeno.

Prvi trener Vojvodine Nenad Lalatović utakmicu je posmatrao iz lože, jer nije stigao zvaničan dopis o prestanku tromesečne suspenzije. Ovo je ujedno i poslednja utakmica u jesenjem delu sezone, a Vojvodina se trenutno nalazi na petom mestu sa 35 osvojenih bodova, svega dva manje od drugoplasiranog Borca.

Ostali rezultati: Javor - Crvena zvezda 0:3, Partizan - Borac 2:1, Čukarički - Voždovac 0:0, Metalac - Spartak 1:0, Jagodina - Rad 1:0, Mladost - OFK Beograd 0:0 i Surdulica - Radnički Niš 2:1.

  • radnikgeneracija

    16.12.2015 23:24
    posao
    Otišli ljudi na posao, pa radni dan je. Mislim i ko će se cimati do Novog Pazara jbte. :)
  • Deka

    16.12.2015 22:32
    Moraju bg partizani biti ispred Vojvodine!!!
    beogradski pasaluk je to!!! oni pa svi ostali!!
  • MalenaNS

    16.12.2015 15:33
    Navijaci
    A gde su Vosini navijaci koji su rano jutros krenuli put Novog Pazara a u izvestaju na zvanicnom sajtu FK Vojvodina piše da ih nije bilo na utakmici???

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.